Una quinzena de centres educatius de la ciutat projecten una Tarragona sostenible

Una quinzena de centres educatius han presentat els seus projectes per buscar una Tarragona més sostenible. Ha estat aquest divendres al Centre Cultural Antic Ajuntament de la ciutat en el marc de l’acte de cloenda del grup de treball ‘Lectura i entorn’, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn. 

Foto: Tjerk van der Meulen
PUBLICITAT

El tema escollit aquest curs escolar s’ha basat en un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, el qual vol aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles. La presentació dels projectes ha anat a càrrec de l’alumnat representant d’una quinzena de centres educatius de la ciutat.

L’acte ha finalitzat amb la inauguració de l’exposició Mira, parla, actua: per una Tarragona sostenible, una mostra que recull el resultat final del treball fet al llarg d’aquest curs escolar i que es podrà veure al Centre Cultural Antic Ajuntament fins al pròxim 13 de juny. L’exposició forma part enguany del cicle ‘Cultura i extinció’.  

L’acte ha comptat amb la participació del conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona en funcions,  Manel Castaño; i la inspectora d’Educació, Rosa Maria Codines.  

PUBLICITAT