Unanimitat del ple per demanar solució als problemes d’aparcament del personal del Joan XXIII

El plenari d’aquest divendres ha mostrat unanimitat per instar a la Generalitat a solucionar les mancances d’aparcament del personal de l’Hospital Joan XXIII. Ho han fet aprovant una moció elaborada pel Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) i presentada conjuntament pel PSC, Junts i VOX, amb tots els grups municipals donant-hi suport.

Hospital Joan XXIII
PUBLICITAT

La proposta promou instar al Departament de Salut de la Generalitat a solucionar les mancances d’aparcament que existeixen actualment. L’hospital té 2.000 empleats i el pàrquing de treballadors, ubicat a la part posterior, compta només amb 230 places. I aquesta situació s’agreujarà quan arrenquin les obres del projecte del nou Joan XXIII, en els mateixos terrenys que ocupa actualment, perquè l’espai d’aparcament actual desapareixerà temporalment. Però, a més, les obres del nou hospital no contemplen nous espais d’aparcament per a les persones treballadores.

Per això la moció també inclou exigir a la Generalitat avançar-se a problemes que es derivaran de les obres relacionades amb l’ampliació de l’Hospital pel que fa als aparcaments. A més, des del COMT també alerten que el nou Hospital serà el buc insígnia de tots els dispositius assistencials del territori i, per tant, hi haurà més personal en un futur, fet que s’ha de tenir en compte.

PUBLICITAT