Unanimitat per habilitar l’espai per a gossos a la platja del Miracle

El plenari de l’Ajuntament de Tarragona celebrat aquest divendres ha aprovat per unanimitat la moció presentada per En Comú Podem per a habilitar un espai a la platja del Miracle destinada als animals de companyia.

PUBLICITAT

Jordi Collado, com a portaveu d’ECP, ha recordat que al territori són moltes les famílies que “conviuen amb un animal de companyia” i ha defensat com una necessitat el fet que els gossos puguin entrar en una platja. La proposta ha rebut el sí contundent de totes les formacions polítiques: ERC, Junts, PP i VOX, a més del govern socialista.

Precisament, la portaveu del PSC i consellera de Benestar Animal, Sandra Ramos, ha reivindicat que aquesta intenció ja existia per part de l’equip de govern, argumentant que el 15 de novembre finalitzava el termini de la Generalitat per sol·licitar usos a les platges i que ja el van presentar. A més, ha volgut afegir que forma part d’una de les partides dels pressupostos aprovats recentment. En aquest mateix context, però, Ramos ha deixat clar que “s’ha d’admetre que la feina no s’ha fet bé fins ara” i ha afegit que “en queda molta per fer” en matèria de Benestar animal.

Pel que fa a altres mocions, el plenari ha aprovat per unanimitat crear ‘la línia de la cultura’. ERC ha presentat la moció que pretén impulsar la cultura aprofitant la línia 22 de busos l’EMT. També s’ha aprovat la moció presentada per Junts per a la integració laboral de les persones amb discapacitat.

PUBLICITAT