Unes 2.000 persones passen per la Fira de l’Ocupació de Tarragona

Prop de 2.000 persones, que buscaven feina o volien canviar la que ja tenen, han visitat al llarg del matí d’aquest dijous el Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona en el marc de la Fira de l’Ocupació de Tarragona. 50 empreses, de sectors i àmbits diferents, hi han estat presents a l’espera de poder trobar els perfils professionals que precisen.

Foto: Cambra Tarragona
PUBLICITAT

Des de la Cambra de Comerç de Tarragona, entitat organitzadora, tenen clar que “ja siguin dos dies (format virtual), un dia o mig dia, com ha estat el cas aquest dijous, les Fires de l’Ocupació de la Cambra superen sempre totes les expectatives”. Josep Oriol Fernández, director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona, ha assegurat que estan “molt satisfets per l’excel·lent resposta”.

La fórmula d’aquestes Fires, que s’organitzen també a altres indrets de la demarcació, busca posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar. I fer-ho tot ideant un entorn pensat per afavorir la interrelació entre les parts.

I ja està tancat el calendari de Fires de l’Ocupació pel 2024: la primera serà el 14 de març a Tarragona, on estarà oberta tot el dia i està previst que sigui la que més empreses i visitants aculli de tot l’any.

PUBLICITAT