Unes primàres decidiran el candidat de Tarragona En Comú

El candidat a l’alcaldia dels comuns a Tarragona es decidirà amb unes eleccions primàries. No s’ha arribat a cap acord previ i serà el proper divendres quan s’esculli l’alcadable del partit. Hi optaran dues figures: d’una banda, la regidora del grup municipal a l’Ajuntament, Àngels Pérez, i d’altra banda serà Jordi Collado, militant de la formació.

Jordi Collado Angels perez
PUBLICITAT

Tarragona En Comú ha intentat evitar arribar a aquesta situació a partir del diàleg durant les darreres setmanes, però finalment els vots a les urnes seran qui definiran la persona que relevarà a Carla Aguilar al capdavant de la llista del partit i qui serà l’encarregada de liderar la coalició amb Podem, amb Toni Carmona com a candidat.

Àngels Pérez va entrar al consistori fa uns mesos, al setembre concretament, i ha jugat un paper clau en l’aprovació dels pressupostos de la ciutat. D’altra banda, Jordi Collado es postula per tornar a primera plana política després d’haver estat al capdavant de la llista d’Iniciativa per Catalunya fa dotze anys, el 2011.

PUBLICITAT