Vale Pino, portaveu del PSC a Torredembarra, serà nou diputat provincial del partit

L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, serà proclamat divendres com a nou diputat del grup del PSC a la Diputació de Tarragona, en el ple que es durà a terme en aquest ens supramunicipal en substitució d’Imma Costa, recentment traspassada.

PUBLICITAT

Vale Pino ha estat regidor i portaveu socialista a Torredembarra durant aquests darrers anys en els que ha ocupat diverses responsabilitats polítiques tant al Govern com a l’oposició. Actualment és el primer tinent d’alcalde del municipi, i ostenta les regidories de serveis, via públic i platges.

Es dona, a més, la circumstància de què el nou diputat socialista serà proclamat en breu com a alcalde de Torredembarra donant compliment a l’acord subscrit amb el grup municipal d’ERC a l’inici del mandat.

En les seves primeres declaracions com a nou diputat, Vale Pino ha subratllat que “assumeixo aquesta nova responsabilitat amb la voluntat expressa de donar continuïtat a la magnífica feina que durant molts anys va dur a terme l’Imma a la Diputació.”

PUBLICITAT