Veganisme i rebosteria, novetats de Tàrraco a Taula 2018

La gastronomia de l’antiga roma tornarà als paladars de Tarragona en el marc del Festival Tàrraco Viva amb la 21a edició de les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula de l’11 al 27 de maig.

dav
PUBLICITAT

Deu restaurants participaran de l’esdeveniment organitzat pel Patronat Municipal de Turisme, i que oferirà entorn a un centenar de plats recreant els sabors de la cuina de l’antiga Roma. Enguany, com a novetat, l’oferta s’exten també fins al Serrallo i incorpora un restaurant vegà i una pastisseria.

El president de l’Associació Tàrraco a Taula, Carlos Segarra, assenyala que amb aquest festival Tarragona és la manifestació gastronòmica romana més important d’Europa.

Els preus oscil·laran entre els  5 i 7 euros en el cas dels plats i racions, mentre que els menús s’oferiran a un preu de 25€. A més, es seguirà comptant amb el maridatge de vins i l’assessorament en gastronomia i enologia històrica de dos experts, Joan Gomez de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i Joaquin Ruiz de Arbulo catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT