Viñuales lamenta el nou episodi de talls a Rodalies i reitera la necessitat de posar-hi solució urgent

Després d’una nova jornada dramàtica aquest dimarts al vespre a les línies dels trens de Rodalies de Tarragona i la demarcació, l’alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales, ha reiterat la necessitat de posar solucions definitives als problemes que es repeteixen amb molta freqüència, especialment els darrers mesos.

PUBLICITAT

Els Mossos continuen investigant el robatori de cable de fibra òptica de senyalització que va provocar aquest dimarts un posterior incendi a Tarragona, a les vies a la zona de Cala Romana, tocant a la platja Llarga. La incidència va fer que es tallés totalment la circulació durant dues hores entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders. No s’ha recuperat la normalitat fins aquest matí de dimecres.

Viñuales ha lamentat aquest nou episodi que torna a afectar els usuaris de la línia de la costa, especialment entre Tarragona i Barcelona. El batlle deixa clar que des de l’Ajuntament no poden donar una solució, però els toca exigir-la. Defensa que la ciutadania mereix un sistema ferroviari del segle XXI, així com que seguiran liderant la batalla per aconseguir el pas de les mercaderies per l’interior.

Viñuales ha assegurat que no recorda un moment amb tants robatoris continuats a les vies, i que haurien de ser els Mossos qui haurien d’intentar evitar-ho. Amb tot, ha donat tot el suport als usuaris que van perdre fins a més de tres hores per fer un trajecte entre Barcelona i algun punt de la província tarragonina.

PUBLICITAT