Xavier Sabaté renuncia a ocupar cap més càrrec al PSC

20170112_173552

PUBLICITAT

Després de tres dècades amb càrrecs vinculats al Partit Socialista de Catalunya, Xavier Sabaté ha anunciat aquest dijous que s’aparta de la primera línia política. Ho ha fet en una roda de premsa, que havia de servir per presentar la seva candidatura a primer secretari de la formació al Camp de Tarragona, però en la qual ha anunciat que es retira de la cursa. Això, deixa via lliure en el càrrec a l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, que és l’únic candidat que podrà rebre vots en el procés de primàries.

 

Sabaté, que dilluns va formalitzar oficialment la seva candidatura, ha explicat que la retira perquè l’únic que volia és que hi hagués un “debat de les idees” a nivell intern. A més, ha donat el seu suport a Roc Muñoz i ha reiterat la seva posició crítica amb les posicions adoptades pels socialistes a nivell tarragoní i català. En concret, respecte el pacte de govern a l’Ajuntament de Tarragona i al dret a decidir a Catalunya.

 

Tot i la retirada de la candidatura menys de 72 hores després d’haver-la formalitzat, Sabaté ha considerat que ja havia fet un servei al partit.

PUBLICITAT