Mercè Milán: “Pels 6 anys”

Un bon dia mentre esmorzava vaig descobrir a la meva tauleta digital que Ràdio Ciutat existia a través d’un concurs de podcast on podies presentar la teva idea per posar veu i comunicar-te. Amb aquella calma vaig contestar amb la idea clara de fer un programa que ajudés a les persones a trobar recursos per estar millor sense necessitat de gastar diners… i en un tres i no res vaig enviar La Ciutat que Cura a través del formulari.

D’aquesta forma discreta, oberta, senzilla i respectuosa Ràdio Ciutat va entrar a casa meva i una mica més tard em van acollir a casa seva i em van obrir les portes del seu espai de gravació.

Ni tan sols jo mateixa sabia que estava a punt de descobrir una finestra oberta a la meva creativitat amb totes les facilitats i ajudes que em van permetre créixer i descobrir el món de la Comunicació i de la Ràdio.
De la mateixa manera que la ràdio digital va entrar de forma amable i respectuosa a casa meva Ràdio Ciutat em va deixar entrar a casa seva per compartir els seus espais, els seus professionals i els seus micros…

Agraïda i sorpresa per aquesta experiència al·lucinant he descobert una nova part de mi com a infermera capaç d’arribar a molta gent a través de Podcastcity. Encantada i feliç i amb aquest regal d’agraïment MOLTES FELICITATS avui a tots els components, creadors i professionals d’aquest Radio Digital Professional, Competent, Amable, Creativa i Respectuosa

La infermera de La Ciutat que Cura: Mercè Milan.

PUBLICITAT