Del 28 al 31 de juliol arriben les XXVII Festes del Barri del Port

13839806_10208580097174218_407552842_o

PUBLICITAT

Les XXVII Festes del Barri del Port de Tarragona arriben aquesta setmana del 28 al 31 de juliol amb més dies i més actes, i clara aposta per les propostes per al més petits i joves, com objectiu de la nova vocalia de Joventut que ha estrenat recentment la renovada Junta Directiva.

D’aquesta manera hi haurà diversos dies amb varietat de jocs amb globus, confeti, aigua, cubells… a més d’unflables i manualitats. Més enllà d’actes tradicionals com la xocolatada, la musclada, la festa de l’escuma o el sopar de germanor, entrer altres, s’aposta per consolidar actes estrenats l’any passat com els concursos ‘Quina tapa!’ o ‘El Millor barret del Port 2016’, a més de l’espectacle de màgia. Les festes enguany comencen un dia abans oferint com a novetat cinema a la fresca dijous i acabaran diumenge a la tarda amb havaneres. Les nits festives aniran a càrrec del grup rumbero ‘Son de calle’ divendres i l’orquestra Charlotte dissabte.

La Cucafera, que enguany fa 25 anys des que l’A.V.V del Port la va recuperar, és protagonista del cartell i portada de la revista festiva de la present edició. Diumenge al matí, la versió infantil, la Cucafera Petita, estàra present a la cercavila gegantera on hi formaran part diverses colles convidades a més dels gegants del Port, Neptú i Afrodita, els gegantons manotes Mariner i Bruixa Petra, i la recuperada capgrossa de la Sargidora.

*Podeu conèixer més detalls al Blog del Barri del Port

*Podeu consultar aquí el programa d’actes complet

PUBLICITAT