28 anys de Compromís: Napi

Engeguem la decena entrega de la sèrie d’entrevistes per conèixer a tots els premiats dels Premis Ones Mediterrània 2022. Gen de l’àmbit nacional i internacional amb compromís amb la societat, la igualtat i la solidaritat; compromís i defensa del planeta, el medi ambient i els drets humans. En definitiva defensant un món millor.

NAPI_1

I avui tornem als estudis de ràdio ciutat perque tenim amb nosaltres José Manuel Álvarez és l’humorista i dibuixant tarragoní més conegut com “Napi”, un retratista de la realitat. En la seva trajectòria de més de 40 anys, ha col·laborat en mitjans d’abast nacional com El Jueves o La Vanguardia. Els seus dibuixos s’han projectat en el paper en llibres propis com, S’ha acabat el bròquil, o acompanyant les lletres d’uns altres, com El Corredor de Tàrraco de Moises Pañalver.

Se li concedeix la Menció Especial de la RIET per utilitzar l’humor i la sàtira per a fomentar l’esperit crític. Per conscienciar sobre temes com els drets humans i el medi ambient amb dibuixos irònics, irreverents i, en definitiva, brillants.

PUBLICITAT