2a Edició de l’ampolla commemorativa de Vermut Yzaguirre per Santa Tecla 2016

DSC_0041

PUBLICITAT

Vermut Yzaguirre ha presentat la 2a edició de l’ampolla commemorativa de Santa Tecla 2016 on el cartell d’enguany amb el Nano Capità queda reflexat a l’etiqueta del vermut vermell. L’any passat ja es va fer amb el cartell del drac amb bons resultats de venda i d’aquesta manera Yzaguirre reforça el seu habitual vincle amb la ciutat i la seva festa.

S’hi han editat 2.500 unitats especials no tan sols per al consum sinó també per al col·leccionisme com ja es fa amb les ampolles de Chartreuse. I es que totes dues esdevenen la beguda oficial de les festes tarragonines on es recomana un consum responsable.

DSC_0017

A Ràdio Ciutat de Tarragona seguim donant cobertura a Santa Tecla 2016 i per conèixer els detalls hem parlat amb un dels responsables de Vermut Yzaguirre, Gregori Luengo, per a qui l’edició d’enguany té un valor afegit especial, ja que és portador dels Nanos Vells.

*I si a més, vols veure el vídeo de la presentació de l’ampolla, pots fer-ho a ‘El Mirador TGN’, blog veterà en la cobertura de les festes (aquí).

PUBLICITAT