Acord total de TVE, TV3, TAC12 i La Xarxa per oferir íntegrament els Jocs

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es podran gaudir a través de la Xarxa de Comunicació íntegrament, i també per TV3, TVE i TAC12. L’acord entre les diferents corporacions ha estat total després de la reunió mantinguda aquest dijous i s’ha anunciat que totes les cadenes oferiran en directe totes les competicions. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, s’ha mostrat agraït amb l’acord.

PUBLICITAT

Xavier Abelló, director de TAC12, ha explicat com es durà a terme aquesta cobertura a trets generals. Des de TVE, el seu director, Eladio Jareño, ha explicat alguns dels exemples on la cadena incorporarà els Jocs, com per exemple una ‘cançó dels Lunnis amb Tarrcus’ o un ‘Saber y Ganar’ només dels Jocs.

I finalment, el director de TV3, Vicent Sanchís, també ha exposat que tota la programació s’impregnarà de l’esdeveniment. Totes les cadenes s’han compromès també a retransmetre en directe la cerimònia d’inauguració i la de clausura, tot i no detallar encara per quins canals corporatius en el cas de TV3 i TVE.

PUBLICITAT