#AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (02/12/21)

#AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?

PUBLICITAT

👉Aquesta setmana es recuperen dos actes que finalment van ser postposats la setmana passada a causa del temporal. D’una banda la ‘Festa de l’encesa de l’arbre de nadal del Serrallo‘ aquest divendres 3 de desembre a les 19.30h a la plaça de l’església amb coral, gegants i xocolatada, i per altra la Presentació de la restauració dels Gegants del Port que serà diumenge 5 de desembre a les 12h a la placeta davant del Tinglado 1 del Moll de Costa.

👉‘Lectures de mar al voltant del Barri del Port de Tarragona’ aquest divendres 3 de desembre a les 19h al Teatret del Serrallo

👉 ‘Vivint el Port. Maridatge d’històries portuàries amb vins‘ aquest dissabte 4 de desembre a les 13h al Museu del Port on també s’ofereixen visites guiades diumenge 5 a les 12.30h i el proper dimecres 8 de desembre festiu a les 12h.

👉 El Teatret del Serrallo acull també els propers dies projeccions del Festival REC i el proper dimecres 8 el Minipop de Tardor amb taller amb la il·lustradora Alicia Caboblanco i concert de Carlota Flaneur a les 17h.

👉 Exposicions: ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 i ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1.

👉 I per avançar-nos ja al cap de setmana següent i pogueu col·laborar, ‘Mou-te per l’epilèpsia- Caminada pel Port de Tarragona’ diumenge 12 a les 10h.

Tota la informació, horaris i reserves a www.porttarragona.cat. Molt bon cap de setmana!

PUBLICITAT