Arrenca la vacunació dels menors de 16 anys amb llargues cues a Tarragona

La Generalitat ha obert aquest dimecres la vacunació per a nens i nenes d’entre 12 i 15 anys. A Tarragona la campanya ha arrencat aquest matí al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània amb una constant afluència de gent i amb cues que donaven la volta a aquest espai.

PUBLICITAT

Tot i que la demanda de cita per aquest col·lectiu s’obria a les 9 d’aquest matí, a mig matí, els nois i noies i els seus pares d’acompanyants eren els protagonistes. Adriana, una noia de 15 anys, ha estat una de les primeres en rebre la vacuna, una punxada que esperava que fes més mal:

Per altra banda, Alba Martín, infermera i coordinadora de vacunació del Palau d’Esports de Tarragona, valora positivament l’organització de la jornada i fa una crida a aquest col·lectiu d’adolescents a prendre conciencia i a confiar en la vacunació.

Al Camp de Tarragona s’ha vacunat de la primera dosi a un 63,7% del total de la població. Un 56,6% ha rebut la pauta completa de la vacuna. Destaca la vacunació en la franja d’edat d’entre 16 i 29 anys que ha arribat al 48,6% de vacunats amb la primera dosi en poc més d’un mes.

PUBLICITAT