Ballesteros dóna suport a Puigdemont amb el corredor del mediterrani

gremi pastissers03

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat suport al president de la Generalitat, Carles Puigdemont que demanava que s’acceleri el corredor del Mediterrani.

Puigdemont va afirmar que es crearà una taula amb agents del territori i Ballesteros no ha dubtat a sumar-se a la proposta.

Ballesteros ha tret la destral també per criticar l’actitud que han tingut els diferents governs envers a aquest corredor.

L’alcalde de Tarragona ha tingut temps també per enviar un altre missatge aquest cap a la SalouFest.

Comença aquest cap de setmana, arriben 2500 estudiants i Tarragona no en vol sentir ni parlar. Ballesteros ha assegurat que ha fet cas a la petició de l’alcalde de Salou Pere Granados de sumar-se als municipis que no cedeixen les instal·lacions.

Fa set anys que els veïns de Bonavista esperaven l’església i set any que tots aquells que han volgut fer actes religiosos s’han buscat la vida. De fet els que ho han volgut fer al barri han utilitzar altres espais del barri com el centre cívic o l’escola i els enterraments directament al tanatori de Tarragona. Com ha explicat la Loli Gutierrez presidenta dels veïns de Bonavista.

Set anys d’obres que han comportat veure encara sense acabar de rematar el que per uns és una monstruositat i per altres un avanç de modernitat pel barri.

 

El Jesús Sarmiento ha estat aquest matí a Bonavista.

EMATSA ha anunciat que destinarà 80.000 euros aquest any per pagar els rebuts de les families amb necessitats econòmiques I que els indiquin des de Benestar social.En total s’espera atendre a unes 300 famílies.

I els Jocs mediterranis ja tenen mona, mona de xocolata que han presentat conjuntament amb el Gremi de Pastissers artesans de Tarragona.

 

 

 

 

PUBLICITAT