#TGNINFO Ballesteros reitera que no vol que s’apliqui l’article 155

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha emès un comunicat on reitera que “no vol que s’apliqui l’article 155, però que això està a les mans de Carles Puigdemont, president de Catalunya.” Ballesteros ha assegurat que “si es declara la DUI es posarà en marxa la maquinària per l’aplicació del 155.” Finalment ha dit que només amb “el diàleg, la negociació i el pacte és possible evitar una solució que ningú vol.”

PUBLICITAT

Xavier Sabaté, exconseller del PSC, s’oposa a l’aplicació de l’article 155 tot i la decisió que prengui Carles Puigdemont, president de Catalunya.
Sabaté
també ha criticat Mariano Rajoy, president del l’Estat Espanyol, assegurant que Rajoy vol carregar-se qualsevol institució pública d’autogovern.

El Club dels Tarraconins busca monitors i monitores majors de 18 anys, amb titulació i predisposició per treballar en diferents àmbits amb infants i joves. Concretament les persones triades treballarien al Parc de Nadal. Totes les interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el 3 de novembre.

El Nàstic de Tarragona ha presentat oficialment a Rodri com el nou entrenador grana. Amb aquesta presentació també s’ha resolt el futur d’Edu Vilchez que s’incorpora de ple al Nàstic i deixa una becant d’entrenador a La Pobla. Emilio Viqueira ha explicat que ja es va fitxar a Rodri pensant que en un futur pogués pujar al primer equip.

PUBLICITAT