Busquets: “No ho sé, digue-m’ho tu m’ha ajudat a perdre la por”

La por i la mentida són les protagonistes de la primera novel·la de l’actriu tarragonina Agnès Busquets, qui debuta en aquest gènere literari de la mà de la Dúnia, una dona que s’està separant del seu marit amb qui té dos fills en comú a causa de la infidelitat.

PUBLICITAT

Per Busquets, aquest salt a la ficció amb ‘No ho sé, digue-m’ho tu’, li ha servit per redescobrir-se a ella mateixa i per perdre la por.

I deixant-se anar va ser com va començar aquesta aventura i aquesta història. Uns mesos avans que el món s’aturés per la pandèmia.

I de la Lolita va néixer la Dúnia, la protagonista d’aquesta novel·la.

I què té l’Agnès de la Dúnia?

‘No ho sé, diguem-ho tu’ és la primera novel·la de ficció de Busquets i segona l’autora, de moment, serà la única, ja que tot i la bona rebuda del llibre i la resposta dels lectors i lectores, per Busquets ha estat un projecte puntual i deixa en mans del destí i de les possibles properes aventures, la seva continuïtat en el món literari

Com deiem al principi, la mentida i la por són dos protagonistes que acompanyen a la Dúnia i a la seva història al llarg de tota la novel·la. Unes companyes de viatge que també té Busquets, tot i que d’una forma molt diferent…

Les mentides no les controla tan bé com la Dúnia però i les pors? Quina és la següent a superar per Busquets?

I no parlem de futur, sinó de present i tampoc d’incertesa, i és que per aquesta diada de Sant Jordi és ben segur que Busquets firmarà llibres a Barcelona després d’haver visitat Tarragona dissabte i és que sempre que pot, torna a la seva ciutat, unes visites que segons expressa, li fan molta il·lusió.

Tot i que durant el dia d’avui no estarà per Tarragona, el seu llibre estarà molt present i qui millor que la seva autora per recomanar-lo, així que Agnès, ‘No ho sé, digue-m’ho tu’…

Doncs ja sabeu, perdeu la por a engarxar-vos a la història de la Dúnia però aneu amb compte amb les seves mentides i gaudiu de ‘No ho sé, digue-m’ho tu’ de l’Agnès Busquets aquest Sant Jordi.

PUBLICITAT