CARNAVAL 2017 | Aerodance “Les comparses han de lluitar unides i no entre sí”

dsc_0004

PUBLICITAT

La comparsa Aerodance aposta per una germanor entre les comparses per tal que lluitin unides pels seus interessos i no entre . Apunten que uns anys enrera hi havia una competitivitat molt insana.
Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN reprenen aquesta setmana la cobertura carnavalera entrevistant a Miriam Coello i Cristina Folch de la Junta Directiva de la Comparsa Aerodance que després de 20 anys d’escola de dansa i 13 al carnaval, a l’última edició van quedar 4ts en la Disfressa d’Or i 7a posició del Concurs de Comparses amb la seva temàtica africana, un resultat que esperaven més alt segons els comentaris i bona acollida del públic. “No es va valorar que tot i que la temàtica no era original vam innovar en diversos aspectes” apunten.

D’altra banda Aerodance considera que “caldria pujar el nivell en l’enginy i no tant en el terreny econòmic. Costa fer front i poder superar el nivell quan veus comparses noves amb grans infraestructures, no sabem d’on ho treuen o com s’ho fan”, ja que “costa molt trobar ajudes i patrocinadors, enguany no tenim” comenten. “Ara cada cop et gastes més i no reps res, abans hi havia més suport econòmic, hi havia recompensa” lamenten.

Com a punts negatius assenyalen el nou recorregut de la rua i la competència insana que a vegades hi ha entre les comparses. “Fa uns anys tothom es va tornar com a boig, una cosa… ara sembla que torna el bon rotllo” celebren.

Aerodance sí portarà a Tarragona els Jocs del 2017

Amb uns 75 membres, enguany Aerodance, és una de les poques comparses que ha desvetllat quina serà la seva propera temàtica, els Jocs Mediterranis del 2017. Tot i que ho van desvetllat abans de l’ajornament i aquest en un primer moment “ens va fer pensar que faríem el ridícul” van saber sortir al pas dient que “si els polítics no són capaços de portar els Jocs del 2017 ho farem nosaltres”. D’aquesta manera fins i tot poden postular–se al premi anècdota d’enguany, bromegen. De cara a la nova edició es proposen sobretot passar-s’ho bé i seguir millorant i sorprenent el públic.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo a ‘El Mirador TGN’ clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT