CARNAVAL 2017: Amics de la Part Alta reinventarà el Certamen Drag Queen

IMG_5030

PUBLICITAT

“Renovar-se o morir”, així de clar ho té la Comparsa Amics de la Part Alta que a més de preparar-se per a la Rua del Carnaval ho fa amb altres actes com el Certamen Drag Queen que arriba amb novetats i reformulat.

Aquesta setmana parlem amb la Comparsa Amics de la Part Alta i dos dels seus representants, Sergi Carillo i Arnau Solé, l’última comparsa d’entre les 15 primeres classificades del passat carnaval que ens quedava per entrevistar.  Nascuda l’any 93 per un col·lectiu de dones del Casc Antic, l’entitat va anar obrint-se familiarment al pas dels anys i actualment la conformen 70 persones. Reconeixen que tot i que durant gran part de l’any es treballa per aquesta festivitat, no és fins després del Nadal que es posen seriament les piles.

Amics de la Part Alta va obtenir una posició 13 al concurs de comparses i 10 a Disfressa d’Or, a la passada edició. Es mostren satisfets de la seva tasca amb una temàtica que en aquella ocasió representava l’au fènix, per plasmar el seu resorgir de les sendres, després d’un regnat “maco pero esgotador” després del qual molts van plantejar-se donar-se un respir.  La comparsa també ha volgut reconèixer la tasca a Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN per la seva aposta pel carnaval ja que consideren que és un dels millors carnavals i que cal projectar-lo més per obtenir beneficis econòmics i turístics que ajudin també a que es pugui mantenir i hagin més ajudes.

Enguany desvetllen que la temàtica escollida és el Bollywood i que no mantenir secretismes els hi fa estar més còmodes sobretot pels més petits als que els hi es més dificil mantenir-ho. Passar-ho bé tornarà a ser un dels seus principals objectius. Amics de la Part Alta admet que té diversos esponsors que els hi costegen diverses necessitats. L’entitat també organitza altres actes com el Certamen Drag Queen al Metropol el 27 de febrer a les 21h amb novetats i format reinventat.

*També pots veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN’ clicant enaquest enllaç-

PUBLICITAT