CARNAVAL 2017: La Comparsa AMPA Carmelites admet que no aspira a guanyar i que enguany anirà d’indis

dsc_0008

PUBLICITAT

L’AMPA Carmelites compta amb una comparsa sorgida al centre escolar i que lluny de voler guanyar busca quedar entre les 15 classificades i divertir-se. Enguany han escollit com a temàtica els indis.

Aquesta setmana Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN parlem amb Iluminada Benítez de la Comparsa de l’AMPA Carmelites, sorgida fa 16 anys quan va sorgir la idea de formar una agrupació per sortir al carnaval amb gran acollida i participació. Amb un centenar de membres, principalment del centre, entre alumnes, familiars i professors tot i que també abunden exalumnes, la comparsa esdevé una activitat extraescolar més per confeccionar les disfresses, organitzar-se i assajar al mateix centre.

Al passat carnaval van obtenir la posició 12 del concurs de comparses i 13 en la Disfressa d’Or amb una disfressa de rams de margarides. Benítez admet que no aspiren a guanyar donat que són una escola que busca divertir-se i involucrar als  seus membres, tot i que comenta que a vegades en són mereixedors i que es conformen en quedar entre els 15 primers.  Per fer front a la despesa econòmica, aquesta comparsa mira d’ajustar el preu al màxim possible donat que ja de per sí els estudis generen despesa a les famílies i és un dels motius pels quals no es poden permetre disfresses de grans pressupostos. En aquest sentit, se sumen a la reivindicació d’altres comparses en reclamar a l’Ajuntament major ajuda econòmica.

En aquesta moments l’AMPA Carmelites ja tenen molta feina avançada i últimen detalls. A més no tenen problema en desvetllar que enguany aniran disfressats d’indis.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb El Mirador TGN clicant en –aquest enllaç-

 

PUBLICITAT