CARNAVAL 2017: Colours Fantasy i Cromàtic Fusion, un any després del seu regnat

PUBLICITAT

Les comparses Colours Fantasy i Cromàtic Fusion tornen a concursar enguany al Carnaval 2017 després de regnar la passada edició amb un record satisfactori i màgic.

Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN parlen aquesta setmana amb l’Òscar Urgel, de Colours Fantasy, i la Raquel Duque, de Cromàtic Fusion, el Rei Carnestoltes i la Concubina del 2016 un any després del seu regnat. Tots dos valoren positivament l’experiència i ho recorden satisfactoriament, millor fins i tot del que esperaven. Especialment destaquen l’entrada a ciutat amb el sidecar i el ball conjunt a la Disfressa d’Or.

Com a testimonis, asseguren que el procès de votacions del concurs de comparses és totalment transparent i celebren les milloren que el carnaval tarragoní va adquirint, en les bases dels concursos i la consultiva, per exemple. Recomanen als reis d’enguany que ho gaudeixin al màxim i que no deixin que els nervis els hi ho impedeixi.

Colours Fantasy va sorgir fa 11 anys a l’A.V.V de La Granja i compta actualment amb 112 membres. Cromàtic Fusion per la seva part va crear-se fa 5 anys i compta amb 80 membres. Totes dues tornen enguany a concursar amb il·lusió, Colours amb temàtica inspirada en Batman i Cromàtic en la Ventafocs.

*Podeu veure l’entrevista també en vídeo amb El Mirador TGN clicant en –aquest enllaç-

 

PUBLICITAT