CARNAVAL 2017: Comparsa Cayo Largo valora el nivell carnavaler sense ajuda econòmica

dsc_0384

PUBLICITAT

La Comparsa Cayo Largo destaca el nivell de les comparses i el carnaval tarragoní aquests últims anys sense ajuda econòmica per part de l’Ajuntament tot i que la considera necessària i mereixedora.

Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN parlen aquesta setmana amb Eduard Álvarez de Cayo Largo, comparsa sorgida l’any 96 de l’antic local d’oci nocturn del Port Esportiu i a partir d’un grup d’amics que anaven a ballar salsa. L’any 2009 van aconseguir una primera posició guanyant el concurs de comparses on a l’última edició hi van quedar desens. “Fem un bon balanç i ens considerem en tercera posició, ja que després dels dos primers classificats, la resta quedem en una posició ex aequo”.

Tot i així, els resultats els hi serveix cada any per seguir millorant encara que “no ens veiem guanyant el carnaval” admet Álvarez, ja que considera que el nivell general que cada any aconsegueixen les comparses “és brutal” tenint en compte la falta d’ajut econòmic. “El que reivindiquem fa temps és rebre aquesta ajuda que va desaparèixer quan va arribar la crisi, tot i així el carnaval ha anat a molt més i esperem que quan la situació a les arques municipals millori el tornem a rebre, ja que és molt necessari, ens hem de moure i buscar la vida com sigui” explica. A més apunta que el carnaval “també mou gent i diners com altres festivitats per a les quals sí que hi ha pressupost” i per tant que també s’ho mereixen.

L’esforç per fer front a la despesa econòmica l’assumeixen els propis membres, actualment una quarantena, i per tant depenent del cost es permeten poder apostar més o menys en la seva temàtica, un fet que ja de per dificulta poder competir en un moment on també costa innovar quan ja gairebé està tot vist. “Ens caracteritzem per ser originals tot i que cal trencar-se el cap per no tan sols no repetir entre nosaltres sinó el que ja hagin mostrat altres comparses” comenta Álvarez. A la passada edició Cayo Largo va apostar per una temàtica amb pilots i hostesses de vol i un gran avió que en la propera ocasió, avancen, els portarà a Àsia. L’objectiu que es marquen és seguir-se mantenint entre els 15 primers.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN’ clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT