CARNAVAL 2017: La comparsa del Col·lectiu de Dones de St.Salvador també inclou homes i gent externa al barri

DSC_0006

PUBLICITAT

Després de quedar en l’última posició de les comparses classificades del carnaval del 2016, el Col·lectiu de Dones de Sant Salvador s’esforça enguany per sorprendre.

Aquesta setmana Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN entrevisten a l’Alba Lorenzana i la Jaione Núñez de la Comparsa sorgida del Col·lectiu de Dones de Sant Salvador ara fa més de 30 anys i que al llarg de la seva trajectòria s’ha anat obrint i donant cabuda també a homes i a gent de fora del barri i de totes les edats. Actualment de fet, els veterans i originaris de Sant Salvador en són un grup reduït entre la cinquantena de membres amb què actualment compta la comparsa.

Al passat carnaval van obtenir la darrera posició entre les 15 primeres comparses classificades amb la seva temàtica de vampirs i amb la que no van participar a la Disfressa d’Or. Tot i que fan un balanç positiu, consideren que podrien haver obtingut millor resultat. Així encara, reconeixen que amb classificar-se es conformen i que és un dels seus objectius junt amb passar-ho bé. La comparsa del Col·lectiu de Dones de Sant Salvador és una d’entre d’altres que hi ha al barri i desfilen també juntes el mateix matí del carnaval, amb bona relació entre elles, segons expliquen.

Lorenzana i Núñez apunten que, com la resta de comparses, necessiten sentir-se més recolzats econòmicament per part de l’Ajuntament per tot el treball i tasca que realitzen. Segons indiquen, els hi és bastant complicat recollir diners d’activitats i tampoc és fàcil aconseguir espònsors i ajudes. Entre altres dificultats, també mencionen els horaris i poder-se compaginar. Tot i no desvetllar la temàtica d’enguany, avancen que volen i s’estan esforçant per sorprendre i reconeixen que hi ha un gran nivell entre la resta de comparses participants.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN’ clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT