CARNAVAL 2017: La Comparsa Estudi Dansa Montserrat reclama més actes on aprofitar la disfressa

DSC_0006

PUBLICITAT

La Comparsa Estudi de Dansa Montserrat considera que s’haurien d’organitzar més actes durant Carnaval amb els quals amortitzar la disfressa donat l’alt cost i esforç econòmic que aquesta requereix.

Aquesta setmana Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN coneixen més detalls sobre la Comparsa Estudi de Dansa Montserrat, sorgida fa dos anys d’aquesta escola de dansa de Sant Pere i Sant Pau, després d’animar i insistir durant uns anys a la directora a impulsar-la fins que finalment van donar el pas, i ara hi en formen part una quarantena de persones, ens expliquen la Catherina Oliva i la Sara Escudero, dues representants.

Tot i quedar en 14a posició del Concurs de Comparses a la passada edició disfressats del film ‘Avatar’, hi fan un bon balanç de la seva primera participació, ja que l’objectiu era classificar-se per poder amortitzar la disfressa dos dies, reconeixen. En aquest sentit, apunten que s’haurien de programar més actes on les comparses poguessin participar i lluir durant més dies la disfressa tenint en compte el cost econòmic que hi suposa. I es que recaptar diners i trobar ajudes també és una de les fites més complicades per aquesta comparsa novell que actualment ni tan sols té carrossa pròpia ni cabuda al Teclatapa amb què la resta de comparses poden recaptar fons.

L’Estudi de Dansa Montserrat també valora positivament el carnaval tarragoní com a “competitiu” que fa que entre elles s’esforcin per mantenir i superar el nivell any rere any. Entre els objectius per enguany està seguir millorant, i mantenir el seu estil, així com tornar-se a classificar. No desvetllen la nova temàtica tot i que avancen que manté el seu estil i sempre amb un missatge o motiu concret com a finalitat.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN’ clicant en aquest enllaç-

PUBLICITAT