CARNAVAL 2017: Disc45, Reina Concubina, reclama major inversió i promoció del carnaval

dsc_0003

PUBLICITAT

La comparsa Disc45, guanyadora en 2a posició a la passada edició del carnaval, celebrarà els seus 25 anys carnavalers amb el regant de la XXIII Reina Concubina, i reclama major inversió i promoció per part de l’Ajuntament.

Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN, en la seva cobertura conjunta del Carnaval 2017 de Tarragona, entrevisten aquesta setmana a Marina García, escollida entre set candidates per representar la XXIII Reina Concubina al Carnaval 2017 de Tarragona, i a Daniel Baelo, secretari de la seva comparsa Disc45, que a la passada edició del concurs de comparses va quedar en 2a posició, com també a la nostra enquesta i a la Disfressa d’Or. Tot i així, Disc45 en els seus 25 anys de carnaval recopilen ja set regants amb aquest (cinc com a Rei Carnestoltes i dos com a Reina Concubina).

dsc_0011

“Estic molt contenta i tinc moltes ganes, confio en mi mateixa” admet la nova concubina,  augurant també un bon regant amb la comparsa Nou Ritme, Rei Carnestoltes 2017 (escolta-ho). Pel que fa a les crítiques de què sempre guanyen els mateixos, Baelo reconeix que “tothom hauria de tenir l’oportunitat de saber què és un regant” tot i que admet que “és un jurat qui decideix i vota, aquest va canviant i a més mai sabem què és el que agradarà i el que no” afegeix. En el seu cas, Disc45 va participar a la passada edició amb una temàtica inspirada en els contes de ‘Les mil i una nits’.

García apunta que l’organització és la part més feixuga i Baelo considera que “el pressupost per part de l’Ajuntament  és escàs tenint en compte que cada cop el carnaval és fa més gran” ja que les comparses han de fer un gran esforç per mantenir el nivell i estar a l’alçada”. A més, tots dos lamenten que no hi hagi suficient promoció de tot el programa d’actes ja que aquest abarca tota una setmana i no tan sols la Rua.

No us perdeu l’entrevista per conèixer aquests i altres detalls!

*També la podeu veure en vídeo a ‘El Mirador TGN‘ clicant en (aquest enllaç).

 

PUBLICITAT