CARNAVAL 2017: Fotem-li canya!, una comparsa recent i esforçada per fer-se lloc i consolidar-se

img_4769

PUBLICITAT

Amb un nom expressiu i “canyeru”, com la seva nomenclatura anuncia, ‘Fotem-li canya!’ va sorgir fa pocs anys i s’ha anat fent lloc i consolidant entre la resta de comparses amb esforç.

Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN entrevisten aquesta setmana a Juanma Marín i Maribel Pérez de la Comparsa ‘Fotem-li canya!’, de la Floresta, que amb gairebé cinc anys de trajectòria, la comparsa segueix treballant per fer-se lloc i consolidar-se entre la resta, tenint en compte “el gran nivell” que hi ha en totes elles, expliquen.

Entre les principals dificultats d’aquests primers anys per aconseguir-ho, “trobar gent involucrada i entregada” reconeixen, tot i que destaquen l’ambient familiar i veïnal del grup, que actualment compta ja amb 64 membres.

Pel que fa al Carnaval de Tarragona, Marín apunta que caldria millorar les infraestructures de la Rua i el recorregut per tal que el públic ho poguès gaudir millor.  D’altra banda aquesta comparsa se suma a la resta en reivindicar més ajudes per part de l’Ajuntament donada la gran inversió de totes els comparsers. Tot i així entenen que donada la crisi és complicat fins i tot trobar espònsors i col·laboradors. “Per moltes petites accions que fem, no és suficient i no arriba, sovint a més cal invertir per organitzar esdeveniments” comenten.

Al passat Carnaval van participar amb una temàtica inspirada en la ‘Historia interminable’ amb la que van obtenir la 11a posició tant al Concurs de Comparses com a la Disfressa d’Or i per a la propera edició anuncien com a pistes “És molt de Tarragona i et poso l’Amparito”. Amb quedar entre els 15 primers classificats s’acontenen ja que “guanyar també suposa un marrón ja que ho has d’organitzar tot” bromeja Marín. “Per començar t’hauries d’agafar vacances per disposar de temps” afegeix. Tot i així “agrada per compensar l’esforç de la comparsa, però és díficil” reconeix Pérez.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN’ clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT