CARNAVAL 2017: L’Albada apunta que cal major il·luminació als carrers per fer lluir la Rua

dsc_0004

PUBLICITAT

Parlem aquesta setmana amb Tina Veiga de la Comparsa de l’Albada, que va quedar en 3a posició de l’última edició del concurs de comparses de Carnaval però en 1a posició a l’enquesta impulsada per Ràdio Ciutat de Tarragona a twitter. L’Albada apunta, entre altres coses, que cal potenciar la il·luminació dels carrers per fer lluir les comparses i la seva tasca durant la Rua.

Spoilers: Aquesta comparsa dels barris de Ponent ha participat durant 11 anys i mai ha guanyat tot i que ha quedat en posicions properes com la de l’últim Carnaval de Tarragona on van arriscar amb una disfressa fosca d’àngels caiguts que va rebre molt bones crítiques i comentaris positius. L’agrupació compta amb uns 80 membres tot i que reconeixen que enguany hi seran menys pel cost que suposa a cadascun d’ells la disfressa, la d’aquest any 200€. I es que Veiga apunta que “assumim molts esforços per mantenir un nivell i donar un renom a la ciutat i en canvi no rebem gaire suport ni una estructura darrera. Les comparses estem una mica abandonades” lamenta.

L’Albada aprofita esdeveniments durant l’any per anar recaptant fons econòmic i també l’ajuda de comerços del barri. Consideren que “s’exigeixen uns mínims i una seguretat que per fer-hi front cadascú s’ho arregla com bé pot” en referència al carruatge de la Rua. Segons Veiga, per exemple “l’Ajuntament ens podria cedir les plataformes que s’usen per a Reis i que la resta de l’any no tenen cap ús”. L’Albada encara el proper carnaval amb ganes i il·lusió tot i la dificultat de trobar noves idees sorprenents i el nivell general de totes les comparses.

El programa també ha tingut la ocasió d’enviar mostres d’ànim i condol per a la comparsa Nou Ritme que aquesta setmana va perdre a un dels seus membres.

No us perdeu l’entrevista! I si també la voleu veure en VÍDEO, ho podeu fer gràcies a ‘El Mirador TGN’ clicant en -aquest enllaç-

No oblideu comentar-la i compartir-la a les xarxes socials, gràcies!

PUBLICITAT