CARNAVAL 2017: Sinhus defensa poder participar a la Disfressa d’Or després de guanyar-la

dsc_0004

PUBLICITAT

La comparsa Sinhus Sport lamenta no poder participar a la Disfressa d’Or del Carnaval 2017 després de guanyar l’última edició. Aquesta setmana hem parlat amb Paco Fiori que ens ha donat més detalls al respecte.

Seguint amb la Cobertura del Carnaval 2017 de Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN, la comparsa Sinhus desvela que va instar i proposar a l’Ajuntament a que les comparses guanyadores de la Disfressa d’Or puguin participar igualment l’any següent, ja que enguany “sortim perjudicats, ja que invertim molts diners i esforços i no podem concursar”. En aquest sentit “no vam tenir el seu suport ni tampoc de la resta de comparses excepte Cromàtic Fusion” explica.

ho faran al concurs de comparses on en canvi van quedar en 5a posició. “Ho acceptem però guanyar com a Disfressa d’Or i quedar cinquens d’entre les comparses de la Rua...pica!” admet Paco Fiori. Tot i així, l’objectiu de la comparsa i el centenar de persones que la conforma és “seguir millorant”. Considera que guanyar aquesta altra modalitat és diferent ja que tot i que l’any següent no es participa “ pots apostar i lluir-te representant el regnat”. En aquest sentit Sinhus en els seus 12 anys de trajectòria n’ha representat dos, un com a Rei i un de Concubina.

Amb una disfressa de fantasia amb un “alicorn” (un unicorn amb ales o pegàs amb banyes), Sinhus va aconseguir bocabadar als tarragonins i guanyar-se bones critiques al Carnaval 2016. Enguany amb què ens sorprendran?

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN‘ clicant en –aquest enllaç-

PUBLICITAT