CARNAVAL 2017: La Tàrraco Deluxe troba a faltar una gran festa final amb totes les comparses

_MG_4835

PUBLICITAT

La Tàrraco Deluxe lamenta que el carnaval tarragoní sigui molt breu respecte tot el temps que hi dediquen les comparses. Reclamen una festa final per a gaudir tot els participants i a la vegada que es mostren disconformes a com està organitzada la consultiva.

Aquesta setmana Ràdio Ciutat de Tarragona i El Mirador TGN parlen amb la Comparsa La Tàrraco Deluxe, sorgida fa 14 anys amb un nom inspirat entre el nom romà de la ciutat i un grup musical. Dues de les seves integrants, Natalia Montoro i Ascensión Morujo, ens expliquen que no disposen d’un local social propi on poder treballar tot l’any i que se les arreglen com poden, ara recentment amb un espai prestat a la carretera de Valls, segueixen lluitant per aconseguir-ne un. Els motius econòmics també són motiu de dificultats per aquesta comparsa que al passat carnaval van obtenir una 9a posició amb la seva disfressa sobre la mort mexicana del qual fan un balanç positiu per haver-se classificat entre les 15 primeres comparses, un dels principals objectius.

La Tàrraco Deluxe tampoc desvetlla la temàtica d’enguany i se suma al reclam de majors ajudes per a les comparses. Morujo considera que el premi podria repartir-se entre tots per compensar els esforços i seguir motivant-se. El TeclaTapa durant Santa Tecla on les comparses ofereixen gastronomia a les carpes de la Plaça Verdaguer són una de les principals ajudes per sufragar despeses com els equips de so, generadors, etc. Montoro i Morujo lamenten que el carnaval se’ls fa curt en relació a tot el temps que hi treballen i que troben a faltar una festa final amb tots els comparses com es feia anys enrera.

El nou recorregut i com està muntada la consultiva tampoc convencen a aquesta comparsa que considera que hauria d’haver-hi un representant de cadascuna i no haver-se de regir-se pel que decideixen els tres o quatre que ho integren.

*També podeu veure l’entrevista en vídeo amb ‘El Mirador TGN’ clicant en -aquest enllaç-

 

PUBLICITAT