Carnaval gastronòmic i institucional amb Vicenç Bardolet i Ester Roca

Ester Roca, tècnica de festes de l’Ajuntament de Tarragona i Vicenç Bardolet, president del Gremi de Carnissers, tanquen Cobertura Carnaval 2021 on dediquem espai a conèixer la tasca institucional i la vessant gastronòmica del nostre carnaval.

PUBLICITAT

Hem conegut alguns detalls menys coneguts sobre la gestió de la festa i hem fet balanç de com ha evolucionat el carnaval tarragoní després de 40 anys, i la tasca del consistori per vehicular i acompanyar el paper i dedicació de les comparses, fent situar el carnaval tarragoní com un dels millors del món. També l’aposta enguany per la tasca didàctica i documental, entre les diverses propostes davant d’un carnaval atípic marcat per la pandèmia.

D’altra banda hem abordat la vessant gastronòmica amb tradicions com la coca de llardons o la botifarra d’ou, mantingudes fins a l’actualitat.

Finalment el cantant tarragoní Carles Carrasco ens presenta l’himne del carnaval, el ‘Compàs emmascarat’.

PUBLICITAT