Carrer Major, 500 programes de proximitat local al Camp de Tarragona

Aquest dimecres Carrer Major suma 500 programes de magazine de proximitat de la xarxa de ràdios locals del Camp de Tarragona i hem arrancat la tarda parlant amb alguns dels directors de les 8 emissores que el fan possible.

PUBLICITAT

D’una banda amb Quim Espinosa, director de Ràdio Ciutat de Tarragona i del programa, qui ha destacat, entre d’altres, el treball en xarxa amb un producte proper i local fent evident el talent i les històries del territori. També ha remarcat com el mode de treball de l’emissora en els seus inicis ha sigut prioritari per poder mantenir el programa durant el confinament amb els redactors treballant des de casa.

Albert Jansà, director d’Altafulla Ràdio, també ha assenyalat la importància de posar mirada en els orígens i com el programa ha anat evolucionant i tenir en compte la veu del territori per tirar conjuntament projectes com aquest.

Raquel Martínez, directora d’Ona la Torre, ha posat èmfasi a la tasca de cadascun dels redactors i l’equip en conjunt per oferir un bon producte, assenyalant també l’experiència personal durant el confinament fent el programa des de casa.

David Fernández, director de LANOVA Ràdio de Reus, i redactor al programa, ha indicat que ha estat fàcil sumar-se al projecte amb l’objectiu comú de destacar el propi territori i la ràdio i el producte local.

Ricard del Amo, director de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant també ha assenyalat la confiança dels ajuntaments dels diversos municipis, això com els diversos col·laboradors i protagonistes amb que s’ha anat omplint la graella i que l’oient conegui el que passa al seu territori.

Pepe Ardila, director de Ràdio Montblanc, ha parlat de la capacitat de l’equip de mantenir el programa en antena durant el confinament com a mostra de fortalesa per molts més anys.

Finalment hem parlat amb Enric Rimbau, director de comunicació de la Xarxa de Comunicació Local entitat que, com han destacat els directors, ha estat essencial en la prosperitat del projecte. Rimbau ha felicitat i posat en valor la feina feta per l’equip i les emissores, i com algun dels directors ha indicat que està d’acord en que la tecnologia i els nous modes audiovisuals són clau per a la prosperitat i futur del programa i a la vegada estar més propers i millor connectats amb els oients.

PUBLICITAT