#TGNinfo | La Diputació presenta el Pla de Xoc COVID-19 per reactivar l’economia

La Diputació de Tarragona presenta el Pla de Xoc COVID-19 per reactivar l’economia. Aquest projecte compta amb un total de 8 milions d’euros que es distribuiran a diferents sector del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT

La taxa d’atur supera el 15% a les comarques de Tarragona. Segons les últimes dades de l’Institut Nacional d’Estadística, les persones desocupades han augmentat a tot Catalunya en els últims mesos.

Els hostalers de Tarragona negocien amb l’Ajuntament allargar l’ampliació de les terrasses. D’aquesta manera, el sector de la restauració vol fer front a la difícil situació que ha deixat la covid-19 a la ciutat.

La nota més alta de la selectivitat a Tarragona és d’un 9,7 i l’han aconseguida quatre estudiants de la demarcació. Pel que fa a les PAU arreu de Catalunya ha baixat el percentatge d’aprovats respecte l’any passat.

Tarragona vol incentivar el comerç i ho farà amb un mural pintat pels més petits. La iniciativa arribarà als centres cívics de la ciutat per a que els infants pintin un mural dividit en seccions que s’ajuntaran a principis de setembre.

PUBLICITAT