#TGNinfo | L’IQS afirma que l’explosió d’IQOXE era imprevisible

L’Institut Químic de Sarrià afirma que l’explosió d’IQOXE va ser imprevisible. Aquesta és una de les conclusions que es poden extreure d’un informe elaborat per l’institut on s’examina l’accident de la petroquímica.

PUBLICITAT

El conseller d’Educació, Josep Bargalló ha anunciat que l’Insitut Escola de l’Arrabassada estarà en funcionament el curs 2021-22. Bargalló s’ha reunit avui amb l’alcalde de Tarragona i han abordat les inversions que té en marxa el departament de la ciutat. També han parlat de com serà l’inici del curs que ve.

En esports, l’AD Torreforta tornarà a la Liga EBA i ho fa 14 anys després. L’equip dels barris de Ponent va rebre la invitació de la FEB per competir a la quarta màxima categoria del bàsquet estatal i començarà la seva primera competició oficial el proper 20 de setembre.

I en cultura, el grup Manel, els Stay Homas i Miguel Poveda són els primers concerts confirmats per festa major de Santa Tecla a Tarragona d’aquest any. Aquestes tres propostes seran caps de cartell d’una programació que encara no s’ha desvelat. Es faran al Camp de Mart i les entrades es posen avui a la venda.

PUBLICITAT