Un Sant Jordi d’estiu

Avui hem celebrat el Sant Jordi d’estiu, el dia del llibre i de la rosa, coneixent com s’està vivint aquesta jornada arreu del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

A més, hem parlat amb Jordi Agràs, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona qui ens ha confessat que “quan pensàvem en juliol, pensàvem en algun altre tipus de festa, complementada amb més cultura, però no ha pogut ser…”.

També hem compartit una estona amb Ramon Abellà, president de l’Associació de Floristes de les Comarques de Tarragona i vicepresident de la Federació Catalana d’Empresaris Floristes, qui ens explicava que “teníem expectatives limitades, però la idea era celebrar-ho com fos”.

I també Maria Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, qui ha assegurat que “no té res a veure amb un Sant Jordi d’abril però estem veient que la gent ve i es pot vendré tant a les paradetes com a les llibreries” i “hem d’agrair les facilitats per part dels Ajuntaments perquè tot funcioni”.

Finalment hem connectat amb el nostre company Adrià Recasens que ens ha explicat l’ambient de la Rambla Nova en aquesta atípica jornada.

PUBLICITAT