Chargrossos de Tarragona, una entitat que en sis anys s’ha consolidat a les festes

feli-olivares

PUBLICITAT

Des de la seva aparició l’any 2011 amb una ampolla de Chartreuse casolana per fer la Baixada de l’Àliga, els Chargrossos de Tarragona han anat creixent en nombre de socis, van renovar el seu gegant i s’han fet lloc a les festes tarragonines amb actes diversos i per a tots els públics tant a Sant Magí com a Santa Tecla.colla-chargrosos-2013
Ràdio Ciutat de Tarragona parla amb Feli Olivares, un dels seus membres per conèixer més detalls i què ens tenen preparat per enguany. A més de la tradicional baixada la nit del 21 de setembre, la mateixa tarda tornaran a fer sortida a l’Arrencada de Gegants. Abans, però, el dia 17 organitzen per segon any, i després de l’èxit de l’any anterior, un taller per fer de forma manual nanos i gegants amb una cercavila posterior.

Olivares ens ha desvetllat que un dels objectius de l’entitat, formada ja per una seixantena de socis, serà la creació de dos nanos que representin els pares cartoixans creadors del Chartreuse per acompanyar l’ampolla gegant amb que representen el famós licor de Santa Tecla. L’any passat els Chargrossos van celebrar ja 5 anys.

*Podeu veure la Baixada dels Chargrossos 2015 de ‘El Mirador TGN‘ clicant en -aquest enllaç-

PUBLICITAT