‘Cobertura Carnaval’ torna a Ràdio Ciutat de Tarragona

Qui ha dit que enguany no hi ha Carnaval?

Aquest cap de setmana Ràdio Ciutat de Tarragona enceta un any més ‘Cobertura Carnaval’ l’espai radiofònic de referència sobre el carnaval tarragoní en marxa des de fa 5 anys amb Adrià Recasens.

PUBLICITAT

Enguany, més que mai en el context de l’emergència sanitària que impedirà poder mantenir els grans actes de major afluència com les rues o la Disfressa d’Or, Ràdio Ciutat de Tarragona vol mantenir actiu i present l’esperit carnavaler i la tasca de les comparses com a ràdio del carnaval.

Del 23 de gener al 14 de febrer, l’espai comptarà en aquesta ocasió, i seguint mesures de seguretat a l’estudi, amb entrevista a les 5 comparses guanyadores de les darreres 5 edicions de la Disfressa d’Or: Disc45 (2020), Som i serem Urban Style (2019), Aerodance (2018), Cromàtic Fusion (2017) i Sinhus Sport (2016). Els oients podran votar mitjançant enquesta web per quina creuen que és de totes la millor Disfressa d’Or dels darrers 5 anys. Entre tots els participants se sortejarà un CampingsBox, iniciativa de Campingscat.com, i vàlid per a una estada a un càmping de Catalunya amb data a escollir.

Tanmateix, per l’espai també hi passaran els Reis del Carnaval que, donades les circumstàncies, hauran d’allargar el seu regnat, mínim fins a l’any vinent, entre altres protagonistes i continguts.

Un any més, Ràdio Ciutat de Tarragona, la ràdio carnavalera de la ciutat!

PUBLICITAT