Colours Fantasy i Disc45, comparses guanyadores del Carnaval 2020 de Tarragona

La comparsa Colours Fantasy amb la temàtica Harry Potter s’ha proclamat guanyadora del Concurs de Comparses del Carnaval 2020 de Tarragona amb un premi de 800 euros, mentre que la comparsa Disc 45 amb la temàtica “La leyenda del Siam” ha obtingut la 2a posició i 500 euros després de guanyar també la Disfressa d’Or 2020. D’aquesta manera totes dues es converteixen i portaran l’any vinent el sèquit del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina.

PUBLICITAT

D’altra banda han quedat classificades i han guanyat 300 euros i el poder sortir l’any vinent a la Rua de Lluïment de diumenge (ordre alfabètic): Els Amics de la Part Alta, L’Albada, Residencial Palau-Torres Jordi, Comparsa Carmelites, Cayo Largo, Platinum, Cromàtic Fusion, Escola de Ball Nou Ritme, Aerodance, Fotem-li canya, La Tàrraco Deluxe, Màgic Dansa i Spectrum Comparsa.

La Colla La Bóta s’ha endut també el Premi Honorífic a Sàtira, La Ballaruga a més participativa i el premi anècdota la desapareguda comparsa Aquí hi ha marro que enguany instal·laven en un punt del recorregut de la rua una taula de jurat ‘Marro Talent’ a l’estil Got Talent o X Factor.

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona ha oferit la retransmissió en directe amb Adrià Recasens al capdavant des de la Plaça de la Font i enguany també amb senyal de vídeo a xarxes que en aquest cas per problemes tècnics s’ha vist interrompuda, fet pel qual demanem disculpes.

(Recupera aquí la retrasmissió completa)

La classificació:

Destaca que per primer cop des que concursa, la comparsa Nou Ritme no ha guanyat el concurs tot i classificar-se, obtenint la 10a posició amb la temàtica en honor als seus 10 anys d’èxits. Enguany la comparsa que es queda a les portes de la classificació ha estat Col·lectiu de Dones de Sant Salvador en posició 16 com també es queda fora La Ballaruga qui als darrers anys havia obtingut terceres posicions i tampoc ha aconseguit classificar-se cap de les quatre noves comparses d’enguany.

Les més votades a RCTGN

D’altra banda, Colours Fantasy ha estat també i un any més la més votada a l’enquesta de Ràdio Ciutat de Tarragona que des del passat dissabte a la nit ha rebut més de 6 mil vots. Seguidament, s’ha posicionat Cromàtic Fusion amb la temàtica Superpower.

Entre tots els participants RCTGN ha sortejat en directe un cap de setmana a Apartaments Els Temporers a la Terra Alta, a més de la tassa del programa, que ha tocat a Naiara Pedrol.

PUBLICITAT