#ComhoVeus? #6 – CD Lugo – Nàstic (0-1)

El Nàstic manté el liderat del grup i la seva condició d’invicte després de la victòria al camp del Lugo amb gol d’Andy. Tres punts de prestigi que analitzen Antoni Pinilla i Carles Cortés, que també repassen alguns dels noms propis de l’equip. Dissabte vinent (16h) el Nàstic rebrà al Nou Estadi el segon classificat, la SD Ponferradina, que només té dos punts menys que els granes.

Els titulars del Com ho veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés: “Per culpa de l’Antoni Pinilla, m’he d’esperar fins les jornada 10. Ell és qui em fa posar els peus a terra i aprenc moltissim gràcies a ell. L’espera se m’està fent llarga. No puc aguantar-me a arribar a la jornada 10 a preguntar-li com està el partit. 16 punts de 18 possibles. Més 2 punts sobre el segon i +11 punts sobre el descens. Llegia algú si tenim dret a somiar. Hem d’esperar a la jornada 10 per somiar. De moment, intentarem xalar del camí. La imatge de l’equip va tornar a ser molt bona, esperarem tot i que es farà llarga l’espera.”

Antoni Pinilla: “Si és aficionat del Nàstic has de gaudir de les sensacions de l’equip. Per fer un anàlisi consolidat hem d’esperar a com arribarà l’equip en els propers partits. Ve la Ponferradina, anirem a Fuenlabrada.

Antoni Pinilla: “Recordo aquest Nàstic com alguns de l’ascens, sòlid defensivament i partits ajustats.

Antoni Pinilla: (Sobre el moment Andy Escudero) “El que ha de fer el jugador és mostrar la confiança per que l’entrenador et posi. Son circumstàncies i el jugador ha de mostrar-se. L’aposta del club en ell hi era, per què es va quedar i va venir en forma de traspàs, s’ha de saber si l’entrenador estava en la mateixa linia.”

Antoni Pinilla: “Andy és un jugador diferent del què tens a la categoria, jugant cap a dins, filtrant passades… És un jugador similar a Bonilla. Que no apareixia gaire al joc però que quan apareix és diferencial.”

Antoni Pinilla: “Marc Fernández puja el nivell de la plantilla. És treballador, compromès… i que vol revertir la situació adversa d’inici de temporada quan no arriba a porteria. Té molta gana i la seva ambició d’anar a porteria és el que el fa un gran jugador.”

Antoni Pinilla: “El mig del camp t’han quedat 4 jugadors i l’unic fixe és Borja Martínez. A partir d’aquí, el favorit sembla Montalvo, però el pivot ha de ser el de confiança de l’entrenador que fa el nexe entre l’eix de la defensa i la davantera. El pivot s’ha convertit en una posició que agafa volada.”

Antoni Pinilla: “El començament de l’equip ha estat molt bo. Només hi ha un equip que ha fet molts gols: la Real Unión de Irún. Els equips de la categoria estem veient que els resultats son molts curts amb pocs gols marcats: 3 gols, 4 gols. I estem parlant de la Real Sociedad B, Osasuna Promesas… hi ha molta igualtat.”

Antoni Pinilla: (Sobre el proper rival, la Ponferradina): “Manté un bloc, té un entrenador amb experiència a Segona Divisió. Quan el vaig veure amb l’Amorebieta li agrada fer un joc directe… tot el que fan ho fan amb molt criteri i esperem un gran partit.”

PUBLICITAT