#CorsiniTGN | Mexicaña / Veïns del Francolí contra centre penitenciari obert

Plaça Corsini P.140-T.02 (07/05/18) | Us parlem de l’espectacle Mexicaña que arriba a Tarragona i el rebuig dels veïns del Francolí a un centre penitenciari obert al barri.

PUBLICITAT

Mexicaña és un xou musical, on es combina la història de la dansa a Mèxic amb atraccions acrobàtiques i de foc, sense que falti la riquesa del colorit dels seus vestuaris i els taconeigs característics dels balls d’aquest país. Un espectacle únic al Palau de Congressos el proper diumenge a càrrec de la Companyia de Dansa de Viviana Sánchez, qui ens ha visitat per donar-nos tots els detalls.

D’altra banda l’Associació de Veïns del Parc del Francolí va néixer al 2016 contra el projecte del centre penitenciari obert a la seva zona, un tema del que no havien tornat a tenir notícies fins que recentment la Generalitat ho ha tret a concurs la licitació. Critiquen que no han estat informats quan són els primers afectats i es mostren en contra pel que pot comportar per al barri i el veïnat. En aquest sentit no descarten mobilitzar-se. El president de l’entitat, Jordi Miquel, i la secretaria Roser Barrios ens visiten per parlar-ne.

PUBLICITAT