#CorsiniTGN | Nit dels Museus / Carrosseria a l’IES Pere Martell

Plaça Corsini P.142-T.02 (09/05/18) | Us parlem del Viatge a la Constel·lació de la Nit dels Museus i els estudis de Carrosseria de l’IES Pere Martell.

dav
PUBLICITAT

Dissabte 19 de maig Tarragona tornarà a viatjar per la Constel·lació dels Museus en la 5a edició d’aquesta activitat organitzada per Auriga Serveis Culturals en el marc de la Nit dels Museus 2018 en que participen el Museu Biblic, el Diocesà, el d’Art Modern, el d’Història, l’Arqueològic, el del Port i el CaixaFòrum. Des d’Auriga, Jordi Salvadó ens explica que enguany el nexe d’unió d’aquesta “ruta de museus” amb el trenet turístic serà la comunicació

D’altra banda, des del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria de l’IES Pere Martell ens visiten el professor Roberto Perea i l’aumne Pedro Jiménez per parlar-nos dels estudis i sortides d’aquest cicle que participa a diversos concursos. En aquest sentit recentment l’alumna Tània Doménech, que no ha pogut acompanyar-nos, va obtenir la 3a classificació en la 1a edició del PaintingCars Skills, una competició celebrada a Sant Vicenç dels Horts. Parlem també sobre la sovint malaurada mitificació o atribució d’aquesta professió als homes.

 

PUBLICITAT