#CorsiniTGN | Teatre per a infants / Perdre pes / #CamíCapAlsJocs

Plaça Corsini P.144-T.02 (11/05/18) | Acomiadem el programa parlant de la tasca d’apropar el teatre als infants, les claus per perdre pes i hem donat relleu al nou espai de RCTGN ‘Camí cap als Jocs’ amb Jesús Sarmiento.

PUBLICITAT

Després de gairebé 200 programes en dues temporades, Plaça Corsini s’acomiada per ara de RCTGN donant relleu a partir de dilluns al nou programa ‘Camí cap als Jocs’ com a prèvia dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, parlant amb el seu conductor Jesús Sarmiento al final del programa.

Abans, hem rebut la visita de Jordi Gómez, gerent d’Imaginautes Serveis Culturals que s’encarrega des de fa 20 anys d’oferir teatre per als infants amb programes i visites des de les escoles. Està el teatre en perill d’extinció en una societat carregada de tecnologia i noves formes de lleure?

D’altra banda, el nostre col·laborador i nutricionista professional, Guillermo Mena, ens aporta les claus per aconseguir perdre pes, una tasca difícil però possible. La motivació, l’exercici físic, una bona alimentació, allunyar-se de falses dietes i productes miracle, i sobretot comptar amb acompanyament professional, és primordial en aquest repte. No us perdeu els consells i detalls de tot el que ens ha explicat!

PUBLICITAT