#CorsiniTGN | Xarxacústic, l’atrapatalents / Gossos perillosos?

Plaça Corsini P.141-T.02 (08/05/18) | Nova edició del Xarxacústic, Primavera Cultural dels Centres Cívics, i si existeixen o no gossos perillosos.

PUBLICITAT

Amat Callen, dinamitzador de la Xarxa de Centres Cívics tarragonins ens parla de la Primavera Cultural que fins al 9 de juny ofereix una trentena d’activitats per a tots els públics i la 5a edició del Sansacústic. Aquesta proposta arriba reformulada com a Xarxacústic obrint fronteres més enllà del barri de Sant Salvador des d’on va originar-se com a cicle musical per a nous talents, com la Irene Ortiz de Pinedo, guanyadora de la passada edició qui també ens ha visitat per parlar sobre la seva experiència, impuls i interpretar-nos un tema propi.

D’altra banda, avui hem volgut xerrar amb la nostra col·laboradora i ensinistradora professional, Patrícia Gonsalveç, sobre si existeixen o no els gossos i les races perilloses, desmitificant aquest fet i sobre els motius de comportament i conducta que ho poden fer pensar, així com mesures preventives i correctores.

PUBLICITAT