La Cucafera Baixa! aquesta nit fins a Pl.Carros amb CucaFesta de 25 anys

cartell-la-cucafera-baixa-2016

PUBLICITAT

La Cucafera s’encarregarà aquesta nit de convidar als tarragonins/es a seguir-la i traslladar Santa Tecla des de la Part Alta fins a la Part Baixa amb festa final pels seus 25 anys.

Tarragona té una cita aquesta nit a les 21.30h a la Plaça de les Cols per veure baixar la Cucafera per les escales de la Catedral amb la nova princesa i cavaller que representaran la seva llegenda i altres sorpreses. La Xaranga Tocabemolls acompanyarà musicalment un any més, i en aquesta ocasió fins a la Pl.Carros on a les 23.30h hi haurà ocasió per celebrar el 25è aniversari de la bèstia amb la CucaFesta. Gràcies a la col·laboració de diversos locals del Barri del Port com Premium Club, Sala Zero enguany la CucaFesta tindrà lloc en aquesta cèntrica plaça del barri enlloc del local de la colla. S’oferirà servei de bar, música i dj’s, les millors pizzes de Domino’s Pizza i sortejos de l’entitat.

També han col·laborat el Port de Tarragona i Repsol sota l’organització de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació de Veïns del Port, Blog Barri del Port i la Cucafera. Enguany el cartell ha estat dissenyat pel membre de la colla, Iván Puente, autor també de la nova imatge de la samarreta que els portadors han estrenat des de Sant Magí, data en que també es va presentar la Cucafera restaurada.

PUBLICITAT