Currículum Anna Vidal

Anna Vidal Ayxendri va començar estudis de música amb sis anys a l’escola Mare de Déu del Carme a Tarragona i va continuar els seus estudis al Conservatori de la Diputació fent clavicèmbal amb Laura Puerto i Pepi Bargay fins que al 2009 va accedir a l’Escola Superior de Música de Catalunya especialitzant-se en Pedagogia de la Formació musical Bàsica i General amb professors com Josep Lluís Zaragozà i Melissa Mercadal.

PUBLICITAT

Durant l’últim any de carrera, va començar a introduir-se dins l’àmbit de la musicoteràpia al realitzar el projecte final de Musicoteràpia aplicada a les Discapacitats Intel·lectuals a partir d’un cas pràctic i va assistir al IV Congreso Nacional de Musicoterapia a Madrid (2012).

Al 2013, va impartir classes d’extraescolars de música a l’escola Mare de Déu del Carme. Al 2014, va estar al Conservatori de Tortosa. Al 2015, va començar a treballar a l’Escola Municipal de M,úsica de Mollerussa convertint-se en cap de departament de Llenguatge musical i en aquell mateix any, inicià el Vedruna cor de l’escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona.

Al 2016, compagina les classes i el cor amb la creació del programa de música clàssica Classic’s Tarragona de Ràdio Ciutat de Tarragona que emet cada setmana.

Al 2018, accedeix al Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona compaginant la seva tasca docent amb l’escola de Mollerussa, el programa de ràdio Classic’s Tarragona i el cor.

A l’octubre de 2018, inaugura Cor Ràdio Ciutat de Tarragona amb les components de Vedruna cor amb el suport de la ràdio per tal de fer difusió del món coral de la ciutat i donar suport a la cultura.

Al 2019, comença a formar part del Conservatori de Música de Reus en el departament de llenguatge.

Vidal sempre ha apostat per l’educació entre iguals, buscant els interessos de les persones i adaptant-se a les necessitats individuals. El seu objetiu és fer difusió de la música a la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT