Data límit per l’acord de govern

La CUP segueix a l’espera d’una reunió amb ERC i ECP i fixa el 15 de juliol per decidir si arriben a un acord de govern.

PUBLICITAT

Preocupació entre els militants cupaires per la falta de resposta d’Esquerra Republicana i en Comú Podem Tarragona. La trentena d’assistents a l’assemblea del partit anticapitalista coincideix en aquests anàlisis, abans d’enviar una proposta de negociació als dos partits, volen saber si hi ha interès per part dels comuns i els republicans que la CUP formi part del govern tarragoní.

Laia Estrada, portaveu del partit, recalca la gravetat que després d’una setmana de la investidura, encara no hi hagi definida una data per aquesta reunió a tres bandes. A la CUP hi ha la sensació que l’interès que va mostrar l’alcalde Pau Ricomà es comença a difuminar.

Els cupaires consideren que la pròxima setmana s’hauria de produir aquesta reunió i fixen com a data límit el 15 de juny per arribar a un acord de govern. Afegint que, com més temps passi, més complicat serà la seva incorporació en el mandat.

PUBLICITAT