Del 27 al 30 de desembre torna el Casal Radiofònic

Del 27 al 30 de desembre Ràdio Ciutat de Tarragona i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona (Espai Jove Kesse) impulsen un cop més el Casal Radiofònic de Nadal 2020 amb un grapat de joves interessats en endinsar-se en el món de la ràdio online.

PUBLICITAT

Enguany, degut a l’emergència sanitària, i del mateix mode que les passades edicions d’Estiu i Setmana Santa, el taller es durà a terme de forma telemàtica. No per això amb menys oportunitats de descobrir les vies i alternatives per fer ràdio a distancia amb les noves tecnologies i del mateix mode que l’equip de l’emissora ha teletreballat al llarg d’aquest 2020.

Dirigit a joves de 12 a 20 anys, i durant quatre dies de 16.30h a 18.30h els participants coneixeran i faran un viatge des del transistor al mòbil. Avui en dia, podem escoltar i descarregar pistes i àudios que expliquen un seguit de notícies, entrevistes, programacions… Una experiència única amb la intenció de descobrir com es treballa en una ràdio i informar de les propies activitats i programació de Nadal del Kesse amb la veu dels propis joves i seguir omplint de continguts RadioKesse.

PUBLICITAT