DIGUES LA TEVA! P.3: ‘Nous usos per a l’edifici del Banc d’Espanya’

12546118_10207134270789462_672810591_o

PUBLICITAT

‘A què destinaries tu l’edifici del Banc d’Espanya? Aquesta és la pregunta que ‘Digues la teva! us ha plantejat des del passat dimecres dia 13 de gener i sobre la qual gira el programa d’aquesta setmana. Al llarg del temps molts són els possibles usos que s’han anat contemplant. Una biblioteca, la Casa de la Festa, la Seu de Turisme, una mesquita, Museu de la Química, Museu del Nàstic, Hemeroteca…

Després de més de 10 anys tancat i sense ús, al ‘Digues la teva!’ hem recollit l’opinió del carrer i les xarxes socials per conèixer possibles usos que la ciutat voldria que es donés a aquest emblemàtic edifici neoclàssic de l’any 1929, que durant gairebé 75 anys va donar servei a la ciutat fins que va tancar al 2003. Des d’aleshores, tan sols ha obert en contades ocasions per una exposició i el rodatge d’una pel·lícula. Ara torna a estar d’actualitat i les formacions polítiques haurien d’arribar a un acord entre les diverses propostes que s’han anat plantejant amb els anys.

Entre les respostes obtingudes, sense dubte la biblioteca i els usos culturals guanyen terreny, seguidament dels usos socials, lúdics, esportius i comercials. Curiosament l’endemà de plantejar-vos la pregunta a les xarxes socials, el Diari de Tarragona va sumar-se a preguntar-ho als seus lectors obtenint respostes en la mateixa línia.

I a tú? què t’agradaria trobar en aquest edifici de la Rambla Nova? Participa i Digues la teva! Pots fer-ho a les xarxes socials de Ràdio Ciutat de Tarragona: Facebook i a Twitter (on pots usar etiqueta #DiguesLaTevaTGN). A més, t’oferim nova via de contacte i participació. Pots enviar un missatge de text o veu, via whatsapp al 644 30 39 70.

PUBLICITAT