DIGUES LA TEVA! P.5: ‘St.Valenti vs St.Jordi, enamorats, dedicatòries i parcs eròtics!’

dltamor

PUBLICITAT

Al programa 5 de ‘Digues la Teva!’ ens hem omplert d’amor tal com havíem promès i avançat aquests dies. Amb motiu del passat diumenge dia 14 de febrer hem sortit al carrer per conèixer si Tarragona prefereix com a dia dels enamorats Sant Valentí, tal com apunta un estudi de Google a partir de cerques (veure), o bé de Sant Jordi, seguint la tradició catalana.

El programa també ha parlat amb algunes botigues sobre regals clàssics com les targetes, clauers o peluixos, a més d’altres més originals i golosos com les llaminadures.

Finalment hem entrevistat a Elisabeth Barrientos, propietària del Sexy Park, un chiquipark al Vendrell com el dels infants, però dirigit i pensat en aquest cas per als adults, de caire eròtic i amb jocs i propostes peculiars i picantones. No us ho perdeu, s’ha inaugurat aquest cap de setmana i ha causat sensacions!

dltamor

Després de l’èxit obtingut amb la cobertura del veredicte de comparses de Carnaval la passada setmana (veure), ‘Digues la teva!’ també ha recollit en aquesta tot un seguit de dedicatòries de diversos enamorats i enamorades. Presta atenció que potser algú té un missatge per a tu!

Participa i deixa els teus comentaris a les xarxes socials de Ràdio Ciutat de Tarragona, al facebook i twitter amb etiqueta #DiguesLaTevaTGN o via whatssap de text/veu al 644 30 39 70. Gràcies!

PUBLICITAT